Thursday, March 31, 2011

Disaster for me

All I can say right now is I'm feeling uneasy with how thinks work in my body right now. Not so good. Got diarrhea from some food indigestion or just eating at dirty stalls. Diarrhea  makes me eat less,but it's a pain in the ass and I mean it,in the ass. Gotta find a solution. I know posting here is not the best way,but I have to let it out somehow. Thank you for reading my complaints. *Bummer.

Tuesday, March 29, 2011

Anha San

Hey guess what's new on my playlist? Well,since you didn't ask,I'm just gonna tell you anyways. 
It's a new song my cousin worked on together along with the singer, Anha San herself. Lovin it. It has sort of a nice jazzy beat mixed to it. 
 Enjoy!




If u enjoyed watching it, please like the button below
OR
add her at Facebook 
OR
follow her on twitter 

toodles!

Saturday, March 26, 2011

Meet my friends from Thailand and Korea

Sawadee-kra & Annyeonghaseyo (안녕하세요)

Introducing my friends from Korea and Thailand. I'm under a student exchange program together along with my friends from UiTM. Together we hope to have a good experience and not to forget, to study as well.
 i know i know.  



Left is Lily. Right is Bo. Paling right sekali is Atiqah

From right handside is Indra - Bo - Sasa - Gift - Sheyra
Budak kiri sekali ni headbanging kot. I don't know he
r.


(click on their names to add their facebooks yaa)


Lily.
She can speak a few Indonesian words. She's a fast learner.
& funny too.



 Bo
She's nice and really slim too. have to ask her tips.
definitely.


Gift
She's a good swimmer.
& always carry a calculator where ever she goes. 



Sasa
She has a good voice and she's really pretty.
Oh aku nak kulit dia.
Boleh tak. Boleh je.
Guess which one is from Thailand which is from Korea.

:)




Be one, Speak like one.

Gambar yang tiada kena mengena

Setiap hari tak terlepas berbual bahasa Indonesia dengan orang disini, yelah sebab Bahasa Melayu dan Indonesia lebih kurang sama basic words . Kalau setakat nak tanya soalan mudah. Pak,udah makan? atau Pak,ini jam berapa? bolehla. Tapi kalau nak tanya lebih-lebih seperti Pak, saya tak reti nak nak pasang paip getah kat shower sebab ade saluran tertutup lepas tu penutup alur air shower tu tersumbat. Confirm dia tak paham punya. 

Pengalaman nak masuk kedai yang boleh tawar menawar pun sama, kalau boleh nak minimumkan perbualan dengan orang kedai tu sebab kalau dia tau orang luar,dia mesti tak bagi kurangkan harga. Jadi, kalau nak cakap pon, basic words again like , Mbak, berapa yaa? Instead of saying, Mbak, baju ni sepasang berapa eh? Kalau boleh nak prektis bahasa indo sampai blend in. Sebab nak harga murah. eheh.

Sampai nak fit in kat sini, saya dah mula belajar sikit bahasa indonesia. Bila chat dengan Hisham dekat bbm, dia komen :
'Saff cara kau cakap dah macam orang indonesia dah' -.-
Yeke? lepas tu terus susun ayat dengan berhati-hati. 

Kawan-kawan kat Binus Square ni pon ada bual bahasa pasar jugak macam kita cakap bahasa hari-hari kat Malaysia. Tak penah la pulak ada yang cakap bahasa baku kat rumah atau dengan kengkawan kan. Mesty orang pelik. Ada contoh sesiapa? kalau ada kau memang pelik. 

These are the few words yang dapat belajar kat sini. *Lepas tu bila dah berbual guna ayat-ayat ni rasa macam dah true indonesian la ni konon. konon je. 

1. Magerrr = Malas Gerak. Memg dah nmpk kemalasan nak gerak mulut disitu. 

2. Pisgor = Pisang Goreng

3.Piscok = Pisang Cucuk

4. Machet = Traffic jam

5. Lumayan = Very / Sangat

6. Soreh = Petang

7. Setengah Jam 7 = 6.30pm

8. Sip Sip Sip = Good good good.

9. Pantat = Punggung. Memang kitorg gelak pecah perut 1st time dengar. 

Ni yang Paling fav:

10. GPP ( nga pa pa ) = Tak mengapa. 

GPP tu Andi yang taip masa BBM, memang paham pulak la gpp tu ape. Kena firgure out sendiri. Hurmph kalau dia buat short form yang aku tak paham lagi, cakap english je terus lepas ni -.-


This is a video of our friend , Gift, From Thailand. Kitorang suruh dia kecek kelate. Caution, kepada orang yang semangat patriotisme tinggi, jangan view. This is just for fun :)
*sorry kena tunggu loading sat.

video


Bye, Have a nice day!

Thursday, March 17, 2011

Background ohh Background

Hi and Assalammualaikum.
To tell u the truth, I like to change my profile backgrounds because i think its refreshing. 
So as my myspace backgrounds, and this blog background. If there was an editor for facebook, I won't hesitate to do the same. 

so my post here is currently to tell u that I am currently loving my background.
Inspired by Sheyra's Katijah Perry Shades, in  fuschia color. harharhar.
(klik on sheyra's name if u wanna know more bout her)



Haaa,nampok dok warno spek mate dio.

ok,bye.

Sunday, March 13, 2011

Love has no distance

1Wouldn't it be nice if u knew the whole world loved you & no one hated you. Unfortunately that's not me and thats not a normal life as well. Lain la kalau kau Princess Diana ke, Michael Jackson ke, or Justin Bieber ke. People love these people. Ohh wait. (People hate Bieber,I don't) I'm sorry.


Well anyway, following my finger counts, (normal fingers = ada 10), I've been in Jakarta for almost 25 days now leaving my friends and family back in Malaysia, to go on this student exchange program. uuuuuh, miss them, like a child misses its blanket...

But,what makes me really happy is that eventhough we're far apart across sea and regions we still feel the love. Yeke? (yes saff,you feel it, don't deny it like you are scared to get in touch of your emotions, lame, I know )



Here, I posted my favorite comments from my friends dari Mesia, tsk tsk coz I miss u guys too.



Min, ni ♥ u yang kurus. Tak bagi yang gemuk punya.
I Hate nothing about you :)





Miss u too makwe-makwe kat sana-sana. awww.
Fun people to be with and a great company.
*company = peneman, bukan syarikat






Huu,this is the most recent one from my homeslice
and
she's a good definition of shopping, boys talk and the painting-the-toe-nails thing.



but nothing beats this
....



My fav!
coz he decided to go for a man's alter ego not to say that he misses me
but instead counted down the months till I'll be back.



Terima kasih fesbuk sebab wujud social networking begini supaya manusia boleh comment2 sweet sweet walaupun jauh. This is the time for people to miss you and actually say it and they really mean it . Hehehehe (Takkan nak cakap depan-depan kalau dah rumah dekat & selalu jumpa). Tapi kalau nak,silakan.